Vacature

Zend a.u.b. uw CV met brief naar info@restaurantje.nl of kom je persoonlijk voorstellen in ons restaurant tijdens de middag uren.

 

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste collega die ons team komt versterken in de functie van Medewerker Bediening !

de werkzaamheden

Als Medewerker Bediening ben je werkzaam in Restaurantje nummer 7. Je bedient onze gasten, adviseert hen in de menu- en wijnkeuze en verricht overige werkzaamheden die hiermee samenhangen.

wie zoeken wij?

Wij zoeken een gedreven en gepassioneerde collega met een gezonde dosis enthousiasme en goede sociale vaardigheden. Vanwege het hoge serviceniveau dat wij onze gasten bieden ervaar jij het als vanzelfsprekend om hen op een gastvrije, vriendelijke en professionele manier te bedienen en hen te laten genieten van een topverblijf. Onze medewerkers bepalen immers de sfeer en maken dat de gasten zich bij ons thuis voelen.

wat vragen wij van jou?

Een op F&B toegespitste opleiding en werkervaring in de horeca is een pré, maar niet noodzakelijk. Evenals enige wijnkennis. Belangrijker voor ons is dat je je herkent in de begrippen; teamspirit, flexibiliteit en collegialiteit. Vanwege het veelvuldige contact met gasten, ben je communicatief vaardig en heb je een representatieve uitstraling. Naast een gedegen kennis van de Nederlandse taal kun je je tevens goed uitdrukken in het Engels en Duits.

De competenties die behoren bij deze functie zijn:

  • inlevingsvermogen
  • uitstraling
  • actief
  • fatsoen
  • gastgerichtheid
  • stressbestendigheid

 

wat bieden wij jou? 

Je gaat werken in het enthousiaste team van Restaurantje nummer 7.

Wij hebben een  pakket met secundaire arbeidsvoorwaarden, die wij graag bespreken in een sollicitatie gesprek.

Afwashulp

Ben jij 16 jaar of ouder en 1 of meerdere avonden per week beschikbaar? Neem dan contact met ons op via info@restaurantje.nl of bel naar 0118 627077.

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste collega die ons team komt versterken in de functie van Medewerker Bediening part time.

Ben je een student of wil je 2 avonden in de week werken bel ons of kom langs voor meer informatie en vraag naar Chelsea Vreeke.

 

Restaurantje nummer 7 is een gekwalificeerd leerbedrijf voor alle niveaus en heeft jaarlijks plek voor nieuwe leerlingen en stagiaires zowel in de keuken als in de bediening.

 

Restaurantje nummer 7 is altijd op zoek naar gemotiveerde talenten om de brigade’s van keuken en bediening te versterken. Zowel fulltime als parttime. Heb je interesse? Laat hier je CV en motivatiebrief achter!

×